Voeg een bericht toe
 


Calders: Familiefeest
http:// www.het vadderke.be4
Hallo Jimmy, Iedereen was zeer tevreden over het eten en zeker de soep die vonden ze heel lekker ook over de afwerking niks dan lof.Voor de volgende gelegenheid een adres "HET VADDERKE".Een dikke pluim en bedankt

donderdag 24 maart 2016
Annelies Siebens: Receptie 1001nachten - Warner Bros.

Virginie en Jimmy, dankjulliewel voor de lekkere hapjes en drankjes tijdens onze receptie. Het was heel lekker en ontzettend verzorgd.


dinsdag 22 december 2015
Familie Terweduwe: Doopfeest
Bedankt voor het lekkere eten op het doopfeest van ons zoontje. De BBQ was perfect! Niets anders dan complimenten gekregen van onze gasten over het eten, het was zeer lekker en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijk personeel ook, die alles zeer proper hebben achter gelaten. We weten wie we moeten bellen voor volgende feesten.

woensdag 03 juni 2015
Smedts-Smulders: Communie feest
Virginie en Jimmy bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede zorgen en het lekkere eten!! We hebben genoten en als we weer een feestje hebben weet ik al wie ik zal boeken!!! Een hele grote dankjewel sjoekes xxxxx

maandag 04 mei 2015
Bridgeclub Kl Brabant Bornem: Valentijnsdiner
Wij hebben met zijn allen genoten van het Valentijnsmenu. Super verzorgd en keilekker. Tot de volgende Bridgeclub Kl Brabant Bornem

maandag 16 februari 2015
sarah van buggenhout: oudjaar
bij deze wou ik even laten weten dat wij allen héél tevreden waren over de bestelde hoofdgerechten die ik bij u besteld had voor oudjaar. het was echt super super lekker, we hebben ervan genoten!! en bedankt voor de kleine attenties.....

maandag 05 januari 2015
Els Slachmuylders: Bacchanten ledenfeest
Beste Jimmy, Eerst eventjes wat lovende woorden: bedankt voor het lekkere eten van verleden zaterdag; iedereen was uiterst tevreden en vond alles net goed gekruid (niet te zout, niet te scherp). Eten was ook heel mooi gepresenteerd. Bovendien vlotte en vriendelijke bediening, en een nette opkuis in de keuken. Dat smaakt letterlijk naar meer... We hopen nogmaals op jouw diensten beroep te kunnen doen in oktober 2015. Beste groeten en nogmaals: dank-je-wel!

maandag 20 oktober 2014
Fam Van Bulck-Van Damme: thuislevering
Het eten werd erg gesmaakt door onze genodigden! Bedankt voor de heerlijke maaltijd.

maandag 08 september 2014
Familie Lamberts: feestje zondag 6 juli 2014
Het was zondag 6 juli , dankzij jullie een super geslaagde barbecue alvast bedankt.

woensdag 09 juli 2014
veerle geert en jelle

virginie en jimmy, mede dankzij jullie heeft onze jelle een prachtig feestje gehad nog eens enorm bedankt en tot op ons volgend feestje??


dinsdag 03 juni 2014
Nathalie en Tim

Hallo Jimmy, nog is bedankt voor zondag 25 mei Iedereen spreekt nu nog vol lof over jullie ,het was echt lekker ( de hapjes,barbecue,groenten)
en zeker heel verzorgd zeker een dikke proficiat aan u en het personeel dikke aanrader tot volgende keer


dinsdag 27 mei 2014
Anneke

Bedankt voor afgelopen zaterdag (26/4/14). Jullie hebben van ons feestje een toppertje gemaakt! Jimmy en Virginie, doe zo verder .
Alles was AF! Merciekes, groetjes anneke


dinsdag 29 april 2014
atletiekclub pegasius

Hallo Jimmy, Hiermee wil ik jullie bedanken in de naam van onze volledige club voor het super lekker eten van vrijdagavond !!!!!
Echt waar het was echt af !!! Ook de helpers hebben zeer goed werk geleverd en waren heel vriendelijk ,mercikes. Geef het gerust door hé!
Alleen maar positieve reacties gekregen.


maandag 03 maart 2014
Ziekenzorg cm nieuwenrode

Best Jimmy, ons etentje was een "smashing succes", mede dankzij je instructies en tips en natuurlijk het ècht lekker eten!
We hebben de oven wat langer laten draaien, maar iedereen was heel erg tevreden. We vereffenen de factuur zo snel mogelijk, ik geef het door aan de penningmeester.
Tot de volgende keer! grtjes, A


woensdag 15 januari 2014
Cindy en Annick

Wij vonden het oudjaarseten heeeeeeeeel lekker. Dankuwel aan de goede kok Jimmmy :) het heeft gesmaakt!!!!!!!


dinsdag 31 december 2013
 
Powered by Phoca Guestbook

Volg ons!

Facebook FoursquareEmail

Ons adres

Traiteur 't Vadderke

Meerstraat 254

1840 Londerzeel

Tel:052 55 37 52

Fax:052 55 37 52

GSM:0495 82 44 26

E-Mail:info@tvadderke.be